Stichting Zonnebus Cuijk

Burgerinitiatief voor milieuvriendelijk vervoer door Cuijk

Nieuws Het meeste up to date nieuws posten we op onze facebook pagina. Volg ons dan ook op Facebook!

Nieuws

Feed

07-10-2021, 19:25

De allereerste rit, artikel met dank aan de Gelderlander

   Meer


09-09-2021, 19:25

Hoera de Bus is opgehaald

   Meer


15-06-2021, 19:22

Bezoek Oostendorp Venray

   Meer
2022-05-11

Vernieuwd rooster

Zonnebus Cuijk

De Zonnebus is een initiatief van de wijkraad Padbroek. Nadat we gestart zijn op 4 oktober, beginnen de mensen aan het idee van een bus te wennen en zijn er vragen gekomen. Er is met name belangstelling om naar de Lidl te gaan om daar boodschappen te kunnen doen. Daarom wordt met ingang van januari 2022 de route uitgebreid. We gaan nu vanaf de Aldi naar de Lidl en vandaar kunnen we op de terugweg naar het centrum mooi bij Castella stoppen. Daar is het ontmoetingscentrum ’t Fort waar andere dingen georganiseerd worden dan in ’t Doehuis. Zo krijgen ouderen meer mogelijkheden om naar georganiseerde activiteiten te gaan.
Dat betekent dat de dienstregeling moet worden aangepast. Die wordt nu voor ieder heel uur van 9.00 tot 16.00 uur.
Voorlopig rijden we alleen op de maandag, woensdag en vrijdag. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, voor 1 euro mag men een dag met de bus heen en terug naar een bestemming. Men moet wel contant met gepast geld aan de chauffeur betalen. Als men een rollator heeft, dan kan die achter in de bus mee.
Als de belangstelling groot genoeg is, willen we 5 dagen per week gaan rijden. Daarom zijn we op zoek naar chauffeurs die bijvoorbeeld een ochtend of middag op een vaste dag de route willen rijden. Maar ook chauffeurs die zo af en toe willen rijden, zijn van harte welkom. Neem daarvoor contact op met Charles van Hoof, 06-12055121 of via het contact formulier.

Admin - 17:41:02 @ Nieuws | 1 opmerking

 


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info