Stichting Zonnebus Cuijk

Burgerinitiatief voor milieuvriendelijk vervoer door Cuijk

Over ons

Na het sluiten van de supermarkt in Padbroek 5 jaar geleden betekende dat nogal wat voor de ouderen in deze wijk. De dichtstbijzijnde supermarkt was voor hen vaak een behoorlijk eind weg. Dat betekende niet meer zelf boodschappen kunnen doen en afhankelijk zijn van anderen. Behalve geen loopje naar de winkel meer hebben, was er ook niet meer de ontmoeting van bekenden in de supermarkt of buiten. De sociale contacten werden aanzienlijk kleiner.

We hebben gewerkt aan een oplossing en dat heeft geresulteerd in de aanschaf van inmiddels twee elektrische bussen, de Toyota Proace Electric. Dat werd mogelijk gemaakt door diverse sponsoren. Wij rijden niet alleen naar de dichtstbijzijnde supermarkt, maar ook naar de apotheek, huisarts, het centrum, Gemeentehuis, Station, Castella de Heeswijk en andere supermarkten. Zie hier de route welke we op dit moment op maandag, woensdag en vrijdag rijden: de Route

  

Ambassadeur

Han van Oort is de ambassadeur van dit project.

Aan hem de schone taak om de Stichting Zonnebus Cuijk te promoten. U kunt hem dan ook tegenkomen tijdens zijn promotietour. Ziet u hem rijden maak dan vooral een praatje en vertel het door.

Voelt u zich geroepen of wilt u meer informatie of de mogelijkheden weten over de Zonnebus neem dan vooral contact op ambassadeur@zonnebuscuijk.nl.

Ook in zijn winkel de gelukspecialist Korte Molenstraat 20 bent u meer dan welkom voor meer informatie.

Tijdens de Sfeermarkt bij het Doehuis is Han geïnterviewd door WijkTV de Valuwe.


Bekijk hieronder het fragment. 


 


Han is bij het opinie cafe Cuijk geweest, om de column terug te kijken klik hieronder op de link:

KLIK HIER


 

HOME  OVER ONS  SPONSOREN  DIENSTEN  BELBUS  PLANNING  NIEUWS  VACATURES  VERTROUWEN  CONTACT

  


 


 


 


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info