Stichting Zonnebus Cuijk

Burgerinitiatief voor milieuvriendelijk vervoer door Cuijk

Nieuws Het meeste up to date nieuws posten we op onze facebook pagina. Volg ons dan ook op Facebook!

Nieuws

Feed

07-10-2021, 19:25

De allereerste rit, artikel met dank aan de Gelderlander

   Meer


09-09-2021, 19:25

Hoera de Bus is opgehaald

   Meer


15-06-2021, 19:22

Bezoek Oostendorp Venray

   Meer
2022-05-11

Nieuwsflits 4-5-2022

Het gaat goed met de Zonnebus steeds meer mensen weten de opstapplaatsen te vinden.
Ook ondernemers, verenigingen en omliggende dorpen vragen nieuwsgierig naar ons wie wij zijn en wat wij doen.  Zo zijn wij onlangs vernoemt tijdens een rondvraag bij de Dorpsraad bijeenkomst in Haps of dat ons burgerinitiatief ook in Haps gerealiseerd kan worden voor de senioren. Aankomende tijd zullen hier gesprekken over plaats vinden.
We hebben voor het eerst bewoners van Zorgcentrum Castella mogen vervoeren en we hopen dat meerdere bewoners ons weten te vinden.
We zijn in gesprek met het senioren complex La Salle aan de Graaf Herman straat in Cuijk.
De St Martinus kerk heeft onlangs een muziek voorstelling gegeven met een laser show en heeft bij de avond voorstelling 60 entree kaarten beschikbaar gesteld voor de vluchteling uit de Oekraïne.  Wij hebben voor vervoer verzorgd en de mensen van Camping Europarcs naar de voorstelling gebracht.
De Zonnebus Cuijk gaat samenwerken met Hobbycentrum Cuijk. We hebben borden laten maken die aangeeft dat onze chauffeurs moeten stoppen als iemand gebruik wil maken van De zonnebus.
Op de Molenstraat 47 in centrum van Cuijk is sinds eind vorig jaar een Hobby centrum geopend.
Het hobbycentrum zal elke werkdag ‘s middags open zijn en een avond voor hobbyisten die overdag moeten werken.
De ruimte is ingericht voor diversen hobby’s zoals boetseren, houtbewerken, tekenen en schilderen, sieraden maken (stenen slijpen), mozaïek, glas-in-lood, linoleum snijden, diverse textiele werkvormen als borduren, haken, breien, appliqueren, etc.
Er is een schema opgesteld worden wanneer er welke hobby’s aan de beurt zijn. Heel belangrijk is het koffiekwartiertje, waarin de hobbyisten kunnen bijkletsen. Want dat is een ander en zeker een heel belangrijk aspect van deze opzet: het sociale ‘gebeuren’.
De zonnebus gaat het hobbycentrum steunen met vervoer en zal voor de deur van het Hobbycentrum stoppen. Bewoners in de Padbroek kunnen opstappen het Doehuis,  Wezelhof, Kievitenveld en IKC Dassenburcht.
Heeft u een goed idee ,vragen of wilt u ons komen helpen als chauffeur laat u het mij weten
Han van Oort
Ambassadeur@zonnebuscuijk.nl  of 06-16043399

Admin - 17:43:52 @ Nieuws | Een opmerking toevoegen

 


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info